Saturday, May 16, 2009

~~~~~Hey Nauhoittava~~~~~


Wendy and Todd

Kohtuullinen koristeltu kotona polveutua ilta aikaa Kodiak Kestikievari avulla Suunnata kulkunsa ja Toti. Suunnata kulkunsa says jotta erottaa te häntä sisar Diane on johtuen jotta kaupunki ja hän haluta te jotta koetus ja ehtiä by asu ajaksi aiheuttaa. It's kymmenen ikä kas noin ja se edellä aika I-KIRJAIN koristeltu jotta kuulla häntä porista ja ilakoida. Hän pelaaja ainoa epäkelpo aasi esitys -lta " we ja Poliisi Magenta ". I-KIRJAIN had jotta johdonmukaisuus häntä avulla koiranvitjat -lta ammus -lta Eteläinen Lohduttaa edellä ainoastaan hän valmis se kiertelemätön jalkeilla Janis Joplin muotoilla. Hankkia erinomainen viikonloppu!!


4 comments:

 1. Hey, why no new pics? Heard there was going to be one/some new ones but still don't see my honey!

  ReplyDelete
 2. Glad to see someone showing some interest! We really don't have a good reason for not posting anything new, Kim. Just laziness I guess- We will get on this right away.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. This is the song I play on my i-pod now before hitting the stage...in my memory the Red Dog was always packed to the seams,note I refrained from punning it up with gills,when this would come on as the closer; everyone would immediately start jumping to the music, joining in on the chorus...we were like not very musically inclined sardines....I loved it!

  ReplyDelete